pl en
/assets/img/slider/menu-sezonowe.jpg

MENU SEZONOWE

 

Menu Świąteczne - oferta dla firm

 

ZESTAW I  55,00
Zupa
Wigilijny barszcz na zakwasie | uszka nadziewane kapustą i grzybami
Danie główne do wyboru (jedna pozycja)
Panierowany filet z karpia smażony na maśle | ziemniaki puree | kapusta duszona
z grzybami
Dorsz w migdałach na pieczonych warzywach | zapiekane puree ziemniaczane
Roladka z indyka faszerowana jabłkiem, wątróbką i bekonem | pieczone batat
z warzywami | sos korzenny
Deser
Ciasto makowe z bakaliami
Napoje
Kompot z suszonych owoców 200 ml/os
Woda gaz / niegaz
Kawa lub herbata
       
ZESTAW II 65,00
Zupa do wyboru (jedna pozycja)
Wigilijny barszcz na zakwasie | uszka nadziewane kapustą i grzybami
Krem z grzybów | grzanki
Danie główne do wyboru (jedna pozycja)
Panierowany filet z karpia smażony na maśle | ziemniaki puree | kapusta duszona
z grzybami
Dorsz w migdałach na pieczonych warzywach | zapiekane puree ziemniaczane
Roladka z indyka faszerowana jabłkiem, wątróbką i bekonem | pieczone batat
z warzywami | sos korzenny
Kaczka pieczona | kluski | kapusta czerwona | jabłko z konfiturą
Dodatkowo - Półmisek pierogów z kapustą i grzybami
Deser
Ciasto makowe z bakaliami
Napoje
Kompot z suszonych owoców 200 ml/os
Woda gaz / niegaz
Kawa lub herbata
 
ZESTAW III 95,00
Przystawka
Tortellini z wędzonym łososiem i mascarponeZupa do wyboru (jedna pozycja)
Wigilijny barszcz na zakwasie I uszka nadziewane kapustą i grzybami
Krem z grzybów I grzanki
Danie główne serwowane na paterach
Filet z karpia smażony na maśle lub filet z dorsza w migdałach – do wyboru
Grillowany łosoś
Galantyna z kaczki z wątróbką, jabłkiem i żurawiną
Pierogi z kapustą i grzybami
Zapiekane puree ziemniaczane
Placki cukiniowe
Kapusta duszona z grzybami
Deser do wyboru (jedna pozycja)
Ciasto makowe z bakaliami
Lody świąteczne
Napoje
Kompot z suszonych owoców 200 ml/os
Wino stołowe 150 ml/os
Woda gaz / niegaz
Kawa lub herbata
 
ZESTAW IV  110,00
Przystawka
Tortellini z wędzonym łososiem i mascarpone
Zupa do wyboru (jedna pozycja)
Wigilijny barszcz na zakwasie | uszka nadziewane kapustą i grzybami
Krem z grzybów |grzanki
Danie główne serwowane na paterach
Filet z karpia smażony na maśle lub filet z dorsza w migdałach – do wyboru
Grillowany łosoś
Galantyna z kaczki z wątróbką, jabłkiem i żurawiną
Pierogi z kapustą i grzybami
Zapiekane puree ziemniaczane
Placki cukiniowe
Kapusta duszona z grzybami
Deser do wyboru (jedna pozycja)
Ciasto makowe z bakaliami
Lody świąteczne
Bufet przekąskowy
Sakiewka Filo z kaczką
Grzanka z pate z gęsiny z borówką
Pasztecik z ciasta francuskiego z grzybami
Mini pizza z oscypkiem i żurawiną
Marynowany łosoś Gravlax z chipsem z tortilli
Napoje
Kompot z suszonych owoców 200 ml/os
Wino stołowe 150 ml/os
Woda gaz / niegaz
Kawa lub herbata